Marketing digital

Marketing digital

Oferim soluțiile de comunicare potrivite pentru ca produsele și/sau serviciile tale să ajungă cât mai rapid la persoanele potrivite. Nu există o rețetă universală, ci de fiecare dată vom crea un plan personalizat, conturat în urma unui audit de brand relevant la momentul respectiv și actualizat constant.

După determinarea poziției afacerii în online, configurăm împreună un mix de acțiuni de comunicare online, de la dezvoltarea unei comunități în Social Media până la planul editorial pentru rețelele de socializare și gestionarea reclamelor pe platformele relevante.

De la selecția imaginilor relevante la textele care le însoțesc, asigurăm un pachet complet de servicii pentru partea de Social Media. Împreună, vom identifica tipul de conținut care reprezintă și funcționează pentru afacerea ta, iar de aici vom deriva vizualuri atrăgătoare și mesaje potrivite pentru filosofia de brand. Suntem atenți la cele mai mici detalii și ne preocupă în mod deosebit respectarea tonalității brandului. Anii de experiență ne demonstrează cât de mult contează să existe profesioniști în spatele paginilor de Facebook și a feed-urilor de Instagram.

Deși obținem de regulă rezultate spectaculoase chiar și numai cu conținut organic (adică nesponsorizat), pentru a crește vânzările în online e nevoie de un suport pentru materialele wow. Acesta vin din partea de Ads, adică reclamele plătite din cadrul rețelelor de socializare. Algoritmii din spatele lor sunt din ce în ce mai complecși, de aceea este nevoie de persoane dedicate care să le gestioneze și să le monitorizeze în permanență.

Încă ai îndoieli cu privire la efectele marketingului digital? Te provocăm să încerci o perioadă să lucrezi cu specialiștii noștri și să constați singur ce rezultate putem obține împreună. Un marketing excelent poate duce un produs bun la un nivel superior din toate punctele de vedere.

SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ