Strategie online

Strategie online

Indiferent dacă ești la început de drum cu brandul tău sau ai nevoie de un refresh în vederea obținerii unor rezultate mai bune, suntem experți în crearea unei strategii online pentru business-uri.

Avem în spate peste 10 ani de experiență în online, iar unii dintre membrii echipei noastre au prins „începuturile” erei Social Media, astfel încât suntem cu adevărat veterani în domeniu. În urma unei discuții în care ne vei povesti provocările cu care te confrunți, te vom ajuta cu soluții concrete, eficiente și testate în lucrul cu clienții care fac deja parte din portofoliul nostru.

Printre primii pași se numără analiza pieței și a concurenței tale directe și indirecte. După realizarea acestor etape, putem trece la analiza portofoliului tău de produse și/sau servicii și creionarea noii strategii online. În funcție de dorințele clientului și bugetul disponibil, îți vom recomanda procesele necesare pentru generarea de rezultate satisfăcătoare în cel mai scurt timp. Concret, aceste procese pot consta în rebranding, repoziționare de brand printr-o nouă strategie social media, ajustări ale site-ului web sau o configurație complexă, formată din mai multe micro-procese.

SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ